Skip to main content

Home

  • Program Management
    Wij begeleiden jouw digitale transformatie

Onze missie is om digitale transformaties te begeleiden vanuit het perspectief van onze klanten. Als gatekeepers, zijn we toegewijd aan het verdedigen en vertegenwoordigen van hun visie, waarbij wij fungeren als de verbindende schakel tussen bedrijfsbehoeften en digitale partners.

Het vormen en coördineren van een product team dat de bedrijfsgrenzen overstijgt, doen we steeds met een scherp oog voor de belangen van onze klanten.

Wat bieden we aan?

Onze Diensten

Bij Make IT So bundelen we expertise en innovatie om jouw succes te bevorderen. Ontdek onze uitgebreide diensten die jou en je organisatie ondersteunen op elke stap van de weg naar digitalisatie. Van program management en strategisch advies tot training en coaching, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelstellingen. Laat ons samen de toekomst van jouw onderneming vormgeven.

Program Management

Program Management

Hands-on jullie digitale transformatie coördineren
Coaching

Coaching

Binnen uw organisatie C-level profielen en project managers coachen bij het ontwikkelen van de nodige program management skills/vaardigheden
Product Life Cycle Management

Product Life Cycle Management

Wij stroomlijnen en optimaliseren productontwikkelingsprocessen op een duurzame manier
Continuous Improvement

Continuous Improvement

Voortdurend bedrijfsprocessen, producten en diensten optimaliseren en efficiënter maken
Jan Festjens

Jan combineert analytisch denkvermogen met de nodige empathie. Een unieke combinatie die cruciaal is in creatieve samenwerking.

Jan Festjens

Program Manager

Walter Swaenepoel

Walter Swaenepoel

Program Manager

Wil je een expert inschakelen?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Leer ons kennen

Ontmoet Jan en Walter, twee toegewijde professionals

Elk met hun unieke vaardigheden, vormen zij de ruggengraat van ons team. Jan, met zijn passie voor het creëren van effectieve oplossingen en zijn vastberadenheid om resultaten te behalen, zorgt ervoor dat onze onze projecten succesvol zijn en dat de uitgestippelde roadmap wordt opgevolgd. Met zijn sterke focus op budgetbeheer en risicobeheersing, zorgt Walter ervoor dat onze projecten binnen budget blijven en risico's worden geminimaliseerd. Beiden hebben ze gedegen ervaring met stakeholder management en zetten ze de mens in het project centraal.

Wat maakt ons anders?

  1. Wij fungeren als gatekeepers en verdedigen uw belangen als klant, niet die van de leveranciers.

  2. Wij zijn een multidisciplinair team dat je inhuurt om het digitale programma te managen. Wij schuiven de juiste persoon op het juiste moment in het project naar voor.

  3. Wij identificeren en monitoren steeds de potentiële risico’s van jouw project en bedenken vervolgens oplossingen.

36 +

Jaar ervaring

58 M €

aan projecten beheerd

10-40

Typische project team size

De kracht van programmamanagement ligt in het vermogen om chaos te transformeren naar orde, uitdagingen naar kansen en ambities naar realiteit.

Ons meest recente project

Digitale Transformatie bij SPG Dry Cooling

Van een cloud oplossing naar een custom software ontwikkeling

De digitale transformatie-uitdaging voor SPG DC bestond uit twee belangrijke aspecten.

Allereerst moest SPG DC een manier vinden om de ontwerpkosten te verlagen door het tijdrovende ontwerpproces, dat voorheen 9 maanden in beslag nam, te optimaliseren en efficiënter te maken.

Ten tweede was er behoefte aan verbeterde gegevenskwaliteit en betere communicatie tussen afdelingen, die voorheen in afzonderlijke silo's werkten zonder een centraal platform. Ingenieurs werkten naast elkaar en er was weinig interactie behalve bij vaste overlegmomenten, wat vaak leidde tot problemen en talloze extra iteraties.

3 jaar later is het platform in productie en werd het ontwerp process van 9 naar 4 maanden herleid, door nu verder in te zetten op een product roadmap proberen we stap per stap nog meer te automatiseren en versnellen.

Ons Recente Nieuws

Laatste Nieuws & Artikels

Ons team staat klaar om u te assisteren bij het verwezenlijken van uw digitale transformatie. U kunt op elk moment telefonisch contact met ons opnemen voor een eerste verkennend gesprek, of e-mail ons om een intakegesprek in te plannen.
We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Contact info

Wij helpen jouw bedrijf bij de digitale transformatie.

Recent Posts