Skip to main content
Wij zijn op zoek naar jou!

Vacature - Product Owner/Analyst met focus op Business Testing

Ben jij de verbindende Product Owner/Analyst die we zoeken?
Bij Make IT So draait alles om samenwerking en innovatie. In jouw rol als Product Owner/Analyst ben jij dé schakel tussen de business en onze leveranciers. Je helpt bedrijven hun digitale transformatie succesvol te realiseren door processen te optimaliseren en te documenteren, én door anderen te motiveren om hoogwaardige resultaten te leveren. Heb je een talent voor het vertalen van klantbehoeften naar concrete oplossingen en inspireer je anderen om kwaliteit te leveren? Dan willen we jou in ons team!

Wie we zijn
Make IT So is een team van gedreven digitale experten, gevestigd in Mechelen. We helpen KMO's hun digitale projecten tot een succes te maken door te geloven in de kracht van onze mensen. We bieden een warme en ontspannen werkomgeving waarin teamwork en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Een goede werk-privé balans? Dat is voor ons vanzelfsprekend. Of je nu bij ons komt als freelancer of in vast dienstverband, jij wordt écht onderdeel van ons hechte team, waar je jezelf kunt zijn en het verschil kunt maken.

Hoe ziet jouw rol eruit?
Als Product Owner/Analyst ben je een onmisbare bruggenbouwer tussen de business en de technische teams. Je begrijpt de behoeften van onze klanten en vertaalt deze naar duidelijke requirements en features die je samen met het technische team realiseert. Daarnaast speel je een cruciale rol in het opzetten en uitvoeren van business testen, waarbij je zorgt dat nieuwe functionaliteiten voldoen aan de verwachtingen en vereisten van de klant.

Met jouw analytisch inzicht en ervaring met testen, werk je mee aan oplossingen die niet alleen effectief, maar ook van hoge kwaliteit zijn. Je krijgt de kans om on-the-job coaching te ontvangen bij onze klanten en ondersteunt hen terwijl je zelf ook groeit in je rol.

Hoe jij het verschil maakt:

  • Je verzamelt en analyseert bedrijfs- en klantbehoeften, vertaalt deze naar heldere actiepunten en bepaalt welke het meest urgent zijn.
  • Je creëert en beheert een product roadmap en backlog.
  • Je werkt nauw samen met stakeholders en vertaalt hun wensen naar technische oplossingen.
  • Samen met developers realiseer je producten en features die zowel functioneel als innovatief zijn.
  • Je zet business testen op en coördineert deze om ervoor te zorgen dat de geleverde oplossingen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.
  • Je voert functionele en acceptatietesten uit, en zorgt voor duidelijke en constructieve feedback richting de technische teams.
  • Je optimaliseert producten voortdurend op basis van klantfeedback, testresultaten en data-inzichten.

Waarom ben jij de versterking die wij zoeken? 

  • Een scherp analytisch vermogen en een oog voor detail.
  • Ervaring als Product Owner of in een vergelijkbare rol, met aantoonbare successen.
  • Vertrouwd met business testing, functionele testen en acceptatietesten.
  • Je communiceert helder met zowel technische als niet-technische stakeholders en brengt mensen samen.
  • Je hebt een proactieve, oplossingsgerichte aanpak en pakt uitdagingen met beide handen aan.
  • Ervaring met Agile/Scrum is een pluspunt, en het werken in iteratieve sprints is jou niet vreemd.
  • Kennis van ERP-systemen zoals Microsoft Dynamics of Business Applications is een bonus.

     

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Solliciteer dan nu door een mail te sturen naar Lets@makeitso.be en maak deel uit van ons leuke en warme team!

Add new comment

Restricted HTML

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
Ons team staat klaar om u te assisteren bij het verwezenlijken van uw digitale transformatie. U kunt op elk moment telefonisch contact met ons opnemen voor een eerste verkennend gesprek, of e-mail ons om een intakegesprek in te plannen.
We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Contact info

Wij helpen jouw bedrijf bij de digitale transformatie.

Recente Posts